Strona główna1 » OPINIE
0123
0
Koszyk
Twój koszyk jest pusty ...
Warto Sprawdzić
Karta Dużej Rodziny
Centralna Ewidencja Działalności Gospodarczej
Kontakt
  • Haftonline.pl
    ul. Wandy 13 lok.15
    44-217 Rybnik
    NIP: 635-118-99-48
  • E-mail:lp.enilnotfah@oruib
  • Telefon 884 995 091
  • Kontakt z Haftonline.pltelefoniczny :
    pn-pt 10:00-17:00
    sob 10:00-13:00

    osobisty:
    Po wcześniejszym umówieniu spotkania.
Płatności
Przelewy24
U nas zapłacisz kartą
Oferteo Opinie
Haftonline.pl
Newsletter

Jeśli chcesz wiedzieć o promocjach, nowych towarach lub chcesz otrzymywać bony rabatowe to koniecznie podaj nam swój adres e-mail.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail

 
Tylko dzisiaj...
Kubek dla górnika, barbórka, z dowolnym nadrukiem, Górniczy kubek, prezent dla Górnika

Kubek górnika / grubiorza / dowolne imię, dowolny nadruk

16,00 zł14,40 zł
Oszczędzasz: 10%
szt.Kup Teraz
Przed nadrukiem to biały, ceramiczny kubek o pojemności 330 ml, po termo-nadruku to Twój prezent, wykonany z dowolnym nadrukiem techniką sublimacji. Dodając swój dowolny napis, zdjęcie (zdjęcia) lub grafikę otrzymasz jedyny w swoim rodzaju prezent dla…
Oferta jest ważna tylko do końca dnia i kończy się za:

OPINIE

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BenekG
  • Data napisania recenzji: 29-04-2019
Ludzie, naprawdę warto. Wysłałem obrazek i otrzymałem gratis projekt. Gdy otrzymałem koszulkę to zodowolenie mnie dopadło i dlatego piszę. ładnie wyszyte i wykończone, podklejone. POLECAM i znowu czekam na okazję by zamówić. Szczerze polecam haft na koszulkach w tej firmie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: AniaL
  • Data napisania recenzji: 28-03-2019
Kochani, dziękuję. Foto lepsze niż przesłałam. Ładnie obrobione i kubeczek świetny. POLECAM bo warto :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 21-03-2019
Naprawdę mogę Państwu polecić hafciarnię. Wykonali przepiękny haft gołębia na polarach dla naszej ekipy. Za co bardzo dziękuję.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożena
  • Data napisania recenzji: 17-03-2019
Wykonanie, terminowość bez zastrzeżeń a ponadto dopasowywanie się do pomysłów i poyrR potrzeb klienta.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 01-02-2019
Super sklep towar bardzo fajny ceny rewelacyjne szybka dostawa. Kontakt ze sklepem bez żadnych problemów szybka odpowiedz na zadane pytania. Polecam w 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: AgnesSzcz
  • Data napisania recenzji: 08-01-2019
Zegarek z nadrukiem. Niby tyle. Lecz do naszej firmy dotarł cudowny kawałek szkła z naszym logiem i zdjęciem sklepu. Wszystko wykonane wg wytycznych zdjęcie wyszło cudownie. Koniecznie zawsze pytajcie o projekt. Pan przesyła własne rozwiązania co sprawia że możecie być jeszcze bardziej zadowoleni. Polecamy także naszym klientom i dziękujemy...
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzychu-Worek
  • Data napisania recenzji: 12-03-2018
Firma GODNA POLECENIA ! Kontakt z firma bez problemowy,doradztwo i fachowa obsługa klienta w/s zamówienia na NAJWYŻSZYM poziomie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 31-01-2018
Szybka obsługa, dobry kontakt ze sprzedawcą. Produkt zgodny z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kuba
  • Data napisania recenzji: 20-01-2018
Nasz pomysł z 3 dzieci na kubkach na Dzień Babci i Dziadka wykonany w ekspresowym tempie i idealnie. Ramki oraz pozostałe elementy cudowne. Babcia zachwycona, dziadek zaciekawiony techniką wykonania. Dziękujemy i polecamy Państwa wszystkim.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aro_1976
  • Data napisania recenzji: 13-01-2018
Kupiłem lusterko w pokrowcu na Dzień Babci. Jestem bardzo zadowolony, nadruk i towar 1 klasa, polecam wszystkim kontakt z Panem i Panią. Daję najwyższe oceny bo warto!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alueczka
  • Data napisania recenzji: 30-12-2017
Rewelacyjne podejście do klienta, obsługa, czas realizacji, jakość na 10+ Kto nie spróbuje ten nie będzie wiedział co polecam. Rozpromuje Państwa na FB wśród znajomych. Warto! Mam miejsce na kupowanie prezentów z nadrukiem. Dziękuję.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewunia12
  • Data napisania recenzji: 12-11-2017
Czapeczki Mikołajkowe pierwsza klasa :) i dla I Klasy... Miło współpracować z Taką Firmą. Dziękujemy...
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rem.....24
  • Data napisania recenzji: 06-11-2017
pełne zadowolenie z produktu. Haft pierwsza klasa, dopracowany i naprawdę duży (wg moich rozmiarów) niedrogi. Koszulki w super cenie. Jesem zadowolony i polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 31-10-2017
Polecam. Profesjonalne podejście do prezentu, ładnie spakowany kubek. Nadruk idealny. Polecam w 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Fir....12
  • Data napisania recenzji: 12-10-2017
Polecam, wszystko zgodnie z opisem, darmową wizualizacją i na czas. Gratuluję solidności i jakości. Haft naszego loga najlepszy jaki kiedykolwiek w naszej firmie był. Rybnik ma najlepszą hafciarnię na Śląsku.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: kato_ala
  • Data napisania recenzji: 17-09-2017
Wszystko w najlepszym porządku, szybko, bardzo ładnie, estetycznie. Duże wsparcie e-mail oraz telefoniczne. POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ADAM_ali
  • Data napisania recenzji: 15-09-2017
Polecam 100%. Ręczniki pierwsza klasa, super duży haft.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania recenzji: 17-02-2017
tym razem poduszka dość twarda. Wcześniej zamawiałam, to była miękka, poza tym produkt jak najbardziej godny polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 03-02-2017
Wszystko OK, szybki projekt i realizacja! Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania recenzji: 26-01-2017
Jestem w stu procentach zadowolona z zakupu i obsługi klienta. Będę dalej korzystać z usług firmy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 25-01-2017
REWELACJA!!! Wspaniała obsługa, świetny kontakt, wcześniejsza wizualizacja projektu, szybkie wykonanie i błyskawiczna dostawa. Cena produktów być może nie najniższa z dostępnych na rynku, ale WARTO, bo jakość zarówno produktów, jak i wykonania (haftu) bardzo dobra! Ponadto szeroki wachlarz oferowanych usług, wiele ciekawych propozycji i pomysłów np. na oryginalne prezenty. POLECAM!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lecho123
  • Data napisania recenzji: 03-01-2017
Ludzie warto, lepsze niż na zdjęciach. Wszystko wg projektu. Duży haft, grafika. Duży pozytyw. Sprawdźcie bo warto
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 01-01-2017
Zamówiłam ręczniki w tym sklepie.. Ręczniki są bardzo ładnym i miłym prezentem na Dzień Dziadka i Babci.. Obsługa bardzo miła. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwester
  • Data napisania recenzji: 29-12-2016
Kubek z nadrukiem zdjęcia realistyczny, zdjęcie chociaż z telefonu chyba po wielu zabiegach ale lepsze niż wysłałem. Muszę jeszcze napisać od siebie iż nie przypuszczałem że w okresie świątecznym otrzymam go już po 3 dniach i tu 5 z plusem. Zabezpieczony niemal jak bombka na choinkę :D Byłem pod wrażeniem. Dziękuję i jeszcze tu wrócę.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 28-12-2016
Wszystko przebiegło sprawnie i to tuż przed świętami.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: sylwia
  • Data napisania recenzji: 11-12-2016
szybka realizacja... czapki mikolaja super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 30-11-2016
Gorąco polecam ten sklep. Zakupy bardzo udane.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Amelkaaaaaa2
  • Data napisania recenzji: 19-11-2016
Wszystko w ustalonym terminie, rzetelnie. Czapeczki Mikołajkowe nie gryzą i świetnie umilą naszą zabawę. Dziękujemy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beton
  • Data napisania recenzji: 30-10-2016
Wszystko zgodnie z opisem, sklep 100% zaufania. Satysfakcja z nadruku i pełny profesjonalizm. Polecam innym. Kontakt 100% ze sprzedającym.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: 04netka
  • Data napisania recenzji: 22-10-2016
Dziękuję za jakość i szybka wysyłkę. Polecam Państwa wszystkim znajomym, warto współpracować z taką Firmą.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Roch
  • Data napisania recenzji: 19-10-2016
Wszystko sprawnie, szybko i zgodnie z zamówieniem. Dziękuję i pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: $netka
  • Data napisania recenzji: 16-10-2016
Mamy dzieło sztuki :) Granit na podziękowania dla rodziców. Z naszym zdjęciem, życzeniami opracowaniem graficznym. Super! Rodzice bardzo się ucieszyli, my także. Dziękujemy ...
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalka
  • Data napisania recenzji: 13-10-2016
Poduszka z grafiką, bardzo ładnie wykonana, śliczne kolory i obsługa na 100%, dziękuję następny prezent też tu zamówię.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Przemek
  • Data napisania recenzji: 09-10-2016
Smycze reklamowe wykonane na czas (a były tylko 2 dni) Muszę pochwalić. Sezon mamy zamknięty i udany z gadżetami od Haftonline. Tadeusz pozdrawiam Target
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Artek
  • Data napisania recenzji: 09-10-2016
Koszulki z haftem rewelacja, haft najwyższej jakości. Nasze logo wyraźne i perfekcyjnie wykonane. Wrócimy. Pozdrawiam Scorpion
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: anonim
  • Data napisania recenzji: 08-10-2016
Ręcznik spełnił moje oczekiwania, wszystko zgodnie z opisem. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 07-10-2016
Wszystko OK, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kasia
  • Data napisania recenzji: 07-10-2016
Jestem zadowolona z przesyłki. Towar który zamówiłam jest zgodny z opisem oraz załączonym zdjęciem. Szybka dostawa. Informacje o statusie przesyłki na bieżąco. Dziękuję i napewno skorzystam z waszych usług nie raz
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 07-10-2016
Pierwszy raz zamawialem w Haftonline.pl. Pelna satysfakcja z otrzymanego zamowienia, szybka dostawa, zamowione prezenty idelanie zabepieczone - zapakowane przed wyslaniem w droge, super kontakt. POLECAM W 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tadeusz
  • Data napisania recenzji: 02-10-2016
Polecam zakupy w sklepie :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 20-09-2016
Wszystko w jak największym porządku. Pełen profesjonalizm. Towar zgodny z opisem. Szczerze polecam! Robienie interesów z tym kontrahentem to czysta przyjemność.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 20-09-2016
100% zadowolenia, mój pierwszy zakup po za alle... i gra :) Dziękuję za bon rabatowy napewno skorzystam... pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kasia
  • Data napisania recenzji: 20-09-2016
Bardzo dobry kontakt telefoniczny i e-mail, duża cierpliwość i wyrozumiałość w przygotowaniu projektu. Nadruk bardzo ładny czytelny i kolory ze zdjęcia zgadzają się ze stanem faktycznym. Jestem zadowolona i polecam także swoim znajomym. Dziękuję za realizację w szybkim tempie, szybką wysyłkę.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Super promocje w ofercie
podkładka, korkowa, pod kubek, kufel
Dostępność: DostępnyPodkładka tekturowo-korkowa pod kubek materiał: lakierowana tekstura/korek grubość ok. 3 mm wymiary: ok. 100x100 mm Na podkładce (tzw. waflu) wykonamy dowolną grafikę, zdjęcia, tekst, logo.... Nadruk jest pełno kolorowy oraz bardzo trwały,…
Puzzle serce z Twoją grafiką, ze zdjęciem, dowolny nadruk, pomysł z sercem
Dostępność: Dostępność - 3 dniFOTOPUZZLE serce - z Twoim zdjęciem - tekturowe Serce puzzle parametry: Wymiary 24x19 cm Wymiary nadruku - ok. 24 x 19 cm Kolor - FULL KOLOR Materiał - tektura Foto-puzzle z 63 elementami urzeka kształtem serca. Idealne do tego, by wyrazić…
Opinie o produktach
Recenzje
W przedszkolu mojej córki jest wymóg, że każda rzecz dziecka musi być podpisana. Jestem bardzo zadowolona, produkty są doskonałej jakości, służą już córci…
stały klient
Ocena produktu 5/5

Jaką czekoladę lubisz?

  • Gorzka
  • Mleczna
  • Deserowa
  • Biała
  • Różowa
  • Nadziewana
  • Z orzechami
  • Nie lubię

haft komputerowyWitamy. Zapraszamy do kontaktu